Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya


Salam..
Saya Mohd Zharif Bin A. Rahim ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf segala dosa.. Zahir dan Batin..
Kepada semua ahli keluarga.. Dekat dan jauh..

Rakan2 sekolah rendah Batu 3.. SMk Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad, Indera Mahkota.. Kelas bestari.. dan kelas lain2 juga.. SMT Sultan Ahmad Shah rompin.. juga wat guru2 saya..


Kemudia rakan2 di Kolej Profesional Mara indera Mahkota.. Geng2 Artec.. PBSM.. klass HNd.. Junior2.. senior2.. kakak2.. abg2.. pensyarah2 saya.. geng2 MPP.. Geng2 sekretariat mampan..

xlupe juga yg terbaru.. rakan2 Di UTEM.. rakan2 kelas.. FTMK.. Exco2 FICTS saya.. Geng2 Kelab Penyayang.. Anak2 Yatim Jasin.. geng2 GPMS pahang, GPMS Utem.. GPMS kuantan.. Gpms Ayer Keroh.. geng2 MAMPAN.. Majlis Kerja Mampan..

Untuk Staff dan pegawai2 Di pejabat YAB Menteri Besar Pahang.. Staff dan Pegawai2 Yayasan Pahang.. dan juga buat semua rakan2 internet.. Frenster (ada 1000 lebih), Tagged (300 lebih) FaceBook (300 lebih) dan semua yg mengenali saya serta pengunjung blog saya..

Sekiranya terdapat salah dan silap.. harap diampunkan.. maaf juga kerana xdpt nk mention nama sorang2.. jenuh nk taip.. byk tu.. huhu..

Ucapan saya.. semoga aidilfitri kali ini memberi sejuta makna kepada anda.. seperti mana ianya kepada saya.. (sbb befday aku da dekat.. yippy!!)

Semoga Anda berhati - hati Di Jalan Raya.. semoga cepat sembuh kpd yg sakit.. semoga bahgia bagi mereka yg berduka.. dan xlupe juga Tahniah kepada yg bakal melangsungkan perkahwinan..

Sekian saja.. Wassalam..
Take Care..~

p/s: Walaupun befday i da dekat.. tp i xmintak u all bg ape2 taw.. saje je bgtau.. hehe..

No comments: