Wednesday, October 7, 2009

Konvo UTeM 2009

Salam..
Pada 2 - 4 Okt lepas merupakan hari konvokesyen UTeM..
Saya selaku Presiden Mahasiswa Fakulti mempunyai jadual yg agak padat juge la..
xnk cite byk.. just bole tgk gambar dan ade explaination kat bwh.. hehe..


Jam 2.30 ptg.. Fakulti menganjurkan Hi-Tea bersama graduan dari FTMK..
Gambar ni masa pendaftaran dan yg jaga kaunter tu exco2 saya la..


Presiden dah dtg.. check keje diorang.. huhu..


Antara perkara yg berlaku.. Kiri: Saya bg ucapan.. huhu.. Tgh: mereka2 yg hadir.. Kanan: Timb.Dekan bg ucapan.. huhu..

Ni masa saya gi jalan2 ke pesta konvo.. kiri skali tu gambar dgn Presiden GPMS Utem.. kanan skali gambar kat kedai.. ade sorang kwn jaga kedai tu.. hehe..


Persatuan kami kene wat interactive game.. so.. saya jd ViP.. kene menyampaikan hadiah.. hehehe.. dan itu team saya yg telah menjayakan program tersebut.. TQ guys.. iTs a Job WeLL DonE!!


Lps tu.. saya melawat gerai dan pameran.. Fakulti kene wat pameran.. exco sy juga yg jaga pameran tu.. so.. pegi la melawat..




Stakat ni itu je la.. sehari je punyer event.. pnat oo.. huhu.. Sabtu dan ahad.. ade lg event.. tp i x involve sgt.. knape?? nantikan di post akan dtg..

Harap semua org tau la ape yg saya wat.. huhu.. nape saya bz.. nape saya penat.. hehehe..

Sekian.. Wassalam..
Take Care..~~


No comments: