Monday, October 26, 2009

Lama MenyePi..~

(entry kali ni xde pic..)

Salam..
Agak lama sudah tidak update blog ini.. bukan sahaja sibuk tetapi kemalasan melanda diri..
xbyk yg bole dikongsi bersama kali ini.. cuma sejak beberapa mggu ini, sibuk dgn beberapa urusan tidak rasmi..

beberapa update utk anda..

lps ke pulau pinang dan pesta konvo.. terdapat beberapa perkara telah berlaku..
kesihatan diri pun xbrape baik..

saya ke kl utk berehat sambil jumpa dgn kwn2 lama.. mls nk cite panjang.. maybe bole tgk facebook.. ade byk pic.. hehe..

Next after that saya terlalu sibuk ulang alik ke KL.. dan akhirnya masuk berita TV3.. apabila MAMPAN atau majlis mahasiswa anak pahang telah bermesyuarat di PWTC bersama YAB MB Pahang Dato' Sri Adnan Yaakob.

video

Selepas itu, saya pulang ke melaka, dan ptg itu juga ke Batang Kali, Kem Lembah Genting.. bwh bukit genting highland tu utk Kem bersama mahasiswa kelab Penyayang Utem. Program yg agak menarik ada di sana.. thanks kpd mereka yg terlibat..

next slepas itu, saya ke KL pada hari jumaat tgh hari, dan mlm nya ke JB/Skudai.
bwk keta paksu (HONDA CIVIC) yg baru.. dgn kelajuan 170km/j.. mmg best bwk kete tu.. tu pon kira slow lg tu.. maksu da takut da.. kalau xde org dlm kete tu mmg laju lg agaknya tu.. huhu..

ke JB kerana sepupu saya nikah.. warna tema time tu warna purple.. but.. malangnya.. i xde baju purple.. sorry guys.. huhu..

then pulang ke melaka menjalani hidup mcm biasa di rumah.. huhu..

sepanjang perkara2 ini berlaku.. terlalu byk yg bermain di fikiran sebenarnya..
persoalan byk kali timbul..

there are a few things yg xdpt diceritakan kerana seriusnya permasalahan itu.. huhu..

kepada mereka yg mengetahui.. dan mereka yg memahami..

amat2 memerlukan sokongan kamu semua..

i'm scared..

sekian.. wassalam..~





No comments: