Thursday, October 8, 2009

Menghilang Di waktu Bz..~

Salam..

sambungan cerita saya.. hehe..

selepas pesta konvo utem hari jumaat, pada esok hari.. sabtu.. saya sebenarnya telah ke USM peneng. since keje2 di utem exco2 mampu wat.. jadi tanpa berat hati saya tggalkan utk ke program mampan..

mls nk cite panjang sgt.. utk awal ni.. gambar2 je la.. penat ni nk upload ni.. huhu..

awalnya kami ke kl central.. lps jumpa Yassin dan syakinah dari UKM dan Abg mad serta aidid dari USIM, kami berangkat ke gombak.. da la sampai awal.. tapi presiden plak lambat.. hmm.. sabar2.. xpe..
gambar 1: dlm lrt ke putra gombak..
gambar 2: hentian putra bersama dila dari UMP yg da sampai dgn driver yayasan phg.
gambar 3: dalam kete serena, kelajuan minimum 160km/hour
xpecaya?? saksikan gambar bwh ni..

kalau anda ade kete ferari, kat highway.. agak2 anda bwk berapa?? mesti la laju kan?? hihi..
gambar 1: kami nmpak dari jauh..
gambar 2: kami mampu kejar..
gambar 3: kami seiring dgn kereta tersebut..

wahahahaha.. ambik dgn kamera saya taw.. huhu..

sampai di tapah selepas satu jam suku perjalanan dari gombak.. hmm.. then makan2.. dan terus ke peneng. kami disambut oleh saudara azri, YDP perdama usm.. kami tido di guest house usm.. umah lama.. hihi..

ni gambar2 dlm feri time nk menyeberang.. hehehe.. gambar ketiga tu time nk mkn..


gambar umah tempat tdo kami.. then pagi ahad kami meeting sekejap.. pastu kami gi jalan2 ke bukit bendera.. cantik tempat tu.. kali ketiga saya pergi..


ketika kat sana kami ambik gambar, makan laksa dan abc.. mmg best gile.. huhu.. then turun.. balik bersiap utk program perdama..
majlis hari raya.. best gak makanan.. ade sate, ketupat palas, mcm2 lg la.. mls nk taip..

ni la mereka2 yg telah hadir.. Thanks for the memory..


jadi.. tu je yg nk dikongsi wat masa ni.. walaupun pemergian ini tiada sape yg tau.. hanya beberapa org je.. harap xde sape marah la ea.. huhu.. nk tgk pic lain.. ade kat facebook..


sekian saje.. Tq..
take Care
Wassalam~

1 comment:

are jar said...

mmg zharif aktif....